Hallo,

 

Ik ben Titia Wigger, 47 lentes jong en heb 2 kinderen.

Ik noem mijzelf altijd een Noorderling. ik ben geboren in het kleine plaatsje Steggerda, vlakbij Wolvega in het waterrijke Friesland. Later verhuisd met mijn ouders naar Zevenhuizen, het mooiste dorp van Groningen. En opgegroeid in het plaatsje Zuidhorn, net onder de rook van Groningen. In het mooie Roden, Drenthe, ben ik moeder geworden van 2 prachtige kinderen, een dochter en een zoon. En nu gesetteld in Overijssel. Dus een echte Noorderling.

Sinds juli 2014 woon ik hier bij mijn man in het mooie De Lutte. Ook hij heeft 2 kinderen. Met ons zessen genieten we hier in het prachtige twente van alles om ons heen. Het mooie Lutterzand, de tankenberg, genieten van de horeca in De Lutte.  Het heeft zoveel te bieden. 

Dit alles vanaf de Hanhofweg met onze dieren, rust en ruimte om ons heen. De prachtige natuur. Heerlijk.

 

In de afgelopen 3 jaar ben ik werkzaam geweest via een schoonmaakbedrijf in zorginstellingen in de buurt. Ik deed de algemene schoonmaak, maar ook in de linnenkamer was ik veel te vinden. Dit vond ik geweldig leuk werk. Het contact met de mensen, iets voor ze kunnen betekenen, dat is heerlijk.

Al voor mijn verhuizing naar De Lutte was ik werkzaam bij een zorginstelling in Roden, het mooie Drenthe.

Hier begon ik in 2003 in de wasserij/linnenkamer. Maar ook koffieschenken en schoonmaken waren taken van mij.

Later werd ik ingezet in het restaurant en de keuken. Hier had ik mijn studie in gevolgd, een hele mooie aansluiting.

 

In die tijd kwam ook al regelmatig de gedachte voorbij om voor mensen te gaan strijken. Maar daar ontbrak het me toen aan ruimte en middelen. Nu na ruim  3 jaar in De Lutte kwam de kans voor mij.

Ik wilde graag mijn droom doen uitkomen en de kans lag voor handen. Vanaf Februari dat jaar ging het in een stroomversnelling en sinds  1 april 2017 is de droom ontwikkeld. Strijkservice De Lutte is een feit.

Nu in juli 2017, ben ik super  trots op hetgeen ik heb mogen neerzetten. Al verschillende klanten hebben de weg gevonden naar de Strijkservice.

Ik hoop nog jaren deze diensten te kunnen aanbieden. Met veel plezier kijk ik uit naar de mensen die ik mag ontmoeten en waar ik voor mag gaan wassen en strijken.

 

Wie weet tot ziens bij Was en Strijkservice De Lutte.

Hartelijke groet Titia Wigger.